Noi informații despre starea lui Michael Schumacher

0
1314
Sursa foto: libertatea.ro

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a multiplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.

Georg Ganswein, un arhiepiscop german, l-a vizitat pe Michael Schumacher la locuința sa şi a dat detalii presei despre starea de sănătate a fostului mare campion de Formula 1.

Ex-pilotul german a fost în comă, și a suportat de la accidentare mai multe operaţii, acum aflându-se sub supravegherea specialiştilor neurologi, chiar de la domiciliul său, acolo unde familia sa amenajat o adevărată unitate medicală, tratamentul costând peste 130.000 de euro săptămânal.

„Am stat în faţa lui, l-am ţinut de mâini şi l-am privit. S-a mai împlinit la faţă. Simte că e înconjurat de oameni care-l iubesc, care ţin la el şi care slavă Domnului ţin curioşii departe. În rugăciunile mele îl includ mereu pe Michael Schumacher şi pe familia sa”, a spus arhiepicopul Georg Ganswein.

Michael Schumacher a suferit o accidentare, lovindu-se la cap în decembrie 2013, când era la schi în Elveţia. De atunci nu s-au mai aflat detalii importante despre starea sa, familia limitânu-se la comentarii oficiale generale.

Născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, din vestul Germaniei, Michael Schumacher a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps, acolo unde a și obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004, toate cinci cu Ferrari.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here