România a câștigat în fața Germaniei în Campionatul European de handbal feminin

0
2099
Sursa foto: informatia-zilei.ro

România a câștigat în cel de al doilea meci de la Campionatul European, câștigând cu 29-24, în fața echipei Germaniei.

Meciul a debutat cu mici modificări aduse de către selecționar și anume cu Denisa Dedu, Aneta Udriştioiu şi Melinda Geiger în atac, plus Gabriela Perianu în apărare. Au rămas pe poziţii Crustina Neagu, Eliza Buceschi, Crina Pintea şi Cistina Florică. Astfel că, Melinda Geiger a deschis seria golurilor echipei României, iar Denisa Dedu s-a făcut remarcată între buturi.

Potrivit specialiștilor sportivi, România a evoluat convingător, astfel că Denisa Dedu a marcat un gol din poartă în poartă în minutul 47, a imitat-o apoi şi Cristina Laslo, astfel că scorul a devenit 25-16, iar a doua victorie a naţionalei a devenit o certitudine.

Selecționerul Ambros Martin a continuat să ţină echipa de bază până spre final, motiv pentru care Germania a reuşit să lege mai multe goluri, dar România a rămas cu un avantaj mare pe tabela de marcaj, sens în care Eliza Buceschi a devenit golgheterul acestui Campionat European.

România a câştigat astfel cu scorul de 29-24 şi s-a calificat în Main Round cu cel puţin două puncte. Urmează acum marele derby cu Norvegia, ce va avea loc, miercuri, 5 decembrie de la ora 22:00.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here