Consiliul Județean Bihor a repartizat peste 7 milioane de lei către primăriile din județ

0
1405
Sursa foto: Facebook - Consiliul Județean Bihor

Peste 7 milioane de lei au fost repartizați către primăriile din județ, în ședința de luni a deliberativului județean.

În ședința extraordinară de luni, 10 decembrie, consilierii județeni au aprobat cu un număr de 18 voturi, repartizarea a peste 7.400.000 lei către unitățile administrativ-teritoriale din județul Bihor.

Aceste fonduri provin din sumele care au fost încasate suplimentar din impozitul pe venit pe anul 2018 și au destinații clare.

Desigur, în stilul deja obișnuit, liberalii au dat startul unor discuții în plen, venit de la consilierul liberal, Ionel Avrigeanu, care a acuzat că nu toate primăriile au beneficiat de repartizări.

„Discuțiile pe care le-a inițiat domnul Avrigeanu sunt politicianiste și populiste. Domnul Avrigeanu mai nou, nu se ocupă decât de așa ceva: să dezinformeze, să încerce să manipuleze opinia publică și cam atât. În rest, au fost aici, n-au făcut nimic. Pentru programe de dezvoltare și cei care au răspuns solicitării noastre privind aderarea la unul din cele patru A.D.I.-uri din județ pentru rețeaua de gaz, aceia au mai primit 1.000 lei pentru procedura de aderare, dar nici măcar la aceasta nu au răspuns”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang.

Proiectul a trecut cu votul consilierilor PSD-UDMR-ALDE, liberalii alegând să se opună repartizării sumelor către primăriile din județ.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here