Se reiau zborurile internaționale de pe Aeroportul Oradea

0
1550
Sursa foto: mariaghiorghiu.blogspot.com

Orădenii vor avea două destinații internaționale noi, care vor porni din Oradea.

În acest sens, TAROM a anunțat că a pus în vânzare bilete pe ruta Oradea-Bergamo și Oradea-Barcelona. Deși inițial, reprezentanții companiei naționale au anunțat că prețul unui bilet pentru destinația Italia va porni de la 99 euro, iar pentru Spania, de la 150.

„Prețurile pornesc de la 86 de euro dus-întors pe destinația Bergamo și 130 de euro dus-întors pe destinația Barcelona”, au anunțat reprezentanții TAROM.

Odată cu lansarea curselor externe spre marile orașe europene, Consiliul Județean Bihor va demara campanii de promovare.

„Orădenii vor avea posibilitatea de a achiziționa bilet pentru multe destinații; cu o oprire sau o mică escală în aceste orașe mari, vom putea ajunge în foarte multe puncte ale globului. Noi vom face tot posibilul să asigurăm promovarea corespunzătoare a acestor curse”, a spus, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

În octombrie, directorul TAROM, Wolf Werner, a spus că  la Oradea s-ar putea instala „o bază locală după ce avem o schimbare a flotei, și putem opera de aici, direct în toată Europa, cel puțin în destinațiile interesante pentru bihoreni.”

Biletele de avion pentru Milano și Barcelona, vor putea fi achiziționate din orice agenție TAROM sau orice agenție acreditată IATA.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here