Un tânăr de 21 de ani, a condus fără permis de conducere și a provocat un accident mortal la Viișoara

0
573

Duminică seara, un tânăr de 21 de ani, a condus un autoturism fără permis de conducere, și a provocat un accident mortal.

Inconștiența și teribilismul au făcut noi victime pe șosele, datorită unui tânăr de 21 de ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere, reușind să provoace un accident mortal și să rănească alte șapte persoane.

„Duminică, la ora 20.50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia – Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor. În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Bihor, comisarul Alina Dinu.

La locul indicat s-au mobilizate de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță de tip B2 și o autospecială de transport personal și victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„Ajunși la faţa locului, pompierii militari au evacuat cinci persoane rămase încarcerate în cele două autoturisme, predându-le echipajelor medicale care au  procedat la evaluarea de specialitate a celor nouă persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare victimelor, în cazul unui bărbat, aflat în stop cardio-respirator fiind efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire, în pofida manevrelor întreprinse, bărbatul, în vârstă de 21 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia” a declarat maiorul I.S.U. Crișana, Camelia Roșca.

Celelalte victime ale evenimentului, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care prezentau diferite traumatisme, contuzii și plăgi, au fost transportate la spital.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here