Secţia de anchetă a magistraţilor a chemat mai mulți procurori de la DNA Oradea pentru audieri

0
977
Sursa foto: digi24.ro

Mai mulţi procurori din DNA Oradea au fost chemaţi la audieri, miercuri, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor din Parchetul General.

Potrivit procurorului-șef adjunct al Secţiei de anchetare a magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Adina Florea, mai mulţi procurori din DNA Oradea au fost chemaţi miercuri la audieri, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor din Parchetul General, ca urmare a înregistrării apărute în care se vorbeşte de modul în care procurorii DNA Oradea doresc să „liniştească” judecătorii Curții de Apel Oradea.

De asemenea, secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis şi un dosar penal ca urmare a conţinutului înregistrării, dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză.

Totodată, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că probabil vor fi luate măsuri, precizând că partea rea a apariţiei unor astfel de înregistrări este că „actul de justiţie se abordează în acest fel, în mod absolut contrar legii”.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here