AJOFM BIHOR organizează o selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada verii

0
1961
Susa foto: blog.eurolines.ro

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă BIHOR anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să lucreze timp de minim 2 luni în Germania, pe perioada vacanței de vară.

Studenții care vor să lucreze peste graniță pe perioada vacanței de vară, pot sa participe la selecția organizată de AJOFM Bihor.

Conform informațiilor furnizate, pentru 2019 sunt disponibile 30 de posturi, în domeniul hotelier – gastronomic, gastronomia de sistem (fast-food), producția industrială și în domeniul serviciilor.

„Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Înregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14.01.2019 – 14.02.2019, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30”, a declarat directorul executiv al AJOFM Bihor, Csaba Bekesi.

Așadar, studenții care au domiciliul în judetul Bihor sau sunt înscriși la o instituție de ȋnvățământ superior din județ, se vor putea adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, și anume doamnei Simona Burdean, str. Transilvaniei nr.14, în vederea înregistrării dosarelor.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numerele de telefon 0259433346, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, www.bihor.anofm.ro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here