Droguri în valoare de peste 200.000 de euro au fost descoperite în Vama Borș

0
1015
Sursa foto: bistriteanul.ro

Trei bărbaţi din Bistriţa-Năsăud au fost prinşi, în urma unui flagrant în vama Borş, cu aproape 18 kilograme de canabis şi peste 300 de grame de cocaină.

Potrivit reprezentanților Poliţiei, joi a fost organizat un flagrant la Vama Borş, rezultând capturarea a 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 52 de ani, toţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, imediat după ce aceştia au trecut frontiera din Ungaria în România, cu două autoturisme.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit 17,6 kg de canabis şi 354,3 grame de cocaină. Valoarea totală a drogurilor descoperite depăşeşte 200.000 de euro.

Ulterior, în cadrul celor 10 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane implicate în traficul de droguri, s-au descoperit şi ridicat 60 de grame de canabis, 15 grame de haşiş, seminţe de canabis, cantare de mare precizie, bonguri, grindere, obiecte purtătoare de urme vegetale şi carduri cu urme de substanţă pulverulentă de culoare albă”, au declarat reprezentanții Poliției Române.

Totodată, au fost indisponibilizate şi 3 autoturisme care au fost folosite la comiterea infracţiunilor. Cercetările sunt continuate pentru constituire de grup infracţional organizat, introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

În acţiune au fost angrenaţi şi poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, precum şi jandarmii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Gelu Voievod” Bistriţa-Năsăud.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here