Monica Macovei trădează România în fiecare zi

0
88
Sursa foto: europuls.ro

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, alături de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, au participat miercuri dimineață, în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European, la prezentarea priorităților României în domeniile justiție și afaceri interne pe durata Președinției române la Consiliul UE.

Momentul, având un dublu carter, de solemnitate dar și tehnic, a fost însă deturnat de către europarlamanetarul Monica Macovei care nu a pierdut nici de această dată ocazia de a denigra România la Bruxelles și de a transforma discuțiile programate – despre prioritățile întregii Uniuni Europene în două domenii esențiale, într-un amestec de minciună și manipulare care țin de războiul politic intern. Această atitudine a fost dezaprobată de mai mulți dintre europarlamentarii prezenți la ședința de lucru a comisiei LIBE.

Cel mai hotărât răspuns a venit din parte europarlamentarului bihorean Emilian Pavel: „Eu am luat cuvântul pentru că cea care a vorbit înaintea mea (Monica Macovei n.r.) este un fost procuror comunist. Ea, când era ministru al Justiției, a adoptat Codul Penal și Codul de Procedură Penală prin asumarea răspunderii Guvernului, fără o dezbatere în Parlament. CCR le-a declarat neconstituționale. Adică împotriva Constituției României votată de oameni în 2003. Această fost deputat european – în curând, își propune să vină și să mintă în fața Parlamentului European fără rușine. Eu aveam 6 ani la Revoluție, când ea era procuror comunist. Întâi să ne uităm cine vorbește.”

Totodată, ministrul Justiției a declarat: „În nicio țară instanța supremă nu constituie completuri cu încălcarea legii (…) Nu vrem ca prin această contestație în anulare cineva să scape de pedeapsă, dar nu îi poți spune românului că a fost judecat nelegal, dar rămâne în pușcărie. Ordonanța nu se referă numai la condamnați, ci la toate procesele din perioada completelor nelegal constituite”, inclusiv la cele în care s-au dat soluții de achitare.”

Reamintim cititorilor că Monica Macovei, care susține și acum că nu își trădează țara, deși o face deschis, este aceeași persoană care a luptat împotriva României în instanțele europene, țara noastră pierzând din cauza ei, și în beneficiul Ungariei, renumitul Codex Aureus, un obiect de cult și de patrimoniu de o valoare imensă.

Nu știu cine este tânărul acesta, dar ce spune în Comisia LIBE de la Bruxelles despre procurorul ceaușist Luisa CIROZA Macovei, este conform cu realitatea. Bravo lui !

Gepostet von Spune si TU NU #rezist am Mittwoch, 23. Januar 2019

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here