La pedalat pe Transfăgărășan. Una din surprizele pentru cicliști din partea celor de la Pro Bikers

0
776
Sursa foto: Facebook - Pro Bikers

Pasionații de ciclism vor avea o rută extrem de interesantă și provocatoare, pe care să o parcurgă în acest an.

Așa cum și-au obișnuit deja publicul, cicliștii de la Pro Bikers organizează ture de pedalat pline de aventură, prin care împreună alți zeci de participanți, au pedalat prin diverse locații din Oradea, dar și din județul Bihor, descoperind frumusețile județului și promovând totodată un stil de viață sănătos.

Pentru acest an, se pare că cei de la Pro Bikers și-au pus în plan trasee tot mai interesante, care depășesc granițele județului, și care devin o provocare ce nu merită ratată. Mai exact, reprezentanții asociației de cicliști, au anunțat că în vară vor organiza o tură de ciclism chiar pe Transfăgărășan.

„Pedalăm pe Transfagărășan, este una din surprizele pe care le pregătim pentru anul 2019.
Detaliile organizatorice vor fi anunțate din timp, în funcție de numărul de participanți și disponibilitatea majorității. Prin acest eveniment, dorim să ridicăm ștacheta celebrelor ture de pedalat și să determinăm participanții să își depășească limitele, toate în baza principiului unui stil de viață sănătos”, a declarat președintele Pro Bikers, Sebastian Miklo.

Potrivit organizatorilor, traseul va avea următoarea configurație:
– Ziua 1: Sibiu – Cărțișoara – 50 km
– Ziua 2: Cărțișoara – Arefu – 95 km
– Ziua 3: Arefu – Râmnicu Vâlcea – 60 km

„Invităm pe toți cei interesați, să ni se alăture acestei noi aventuri, și totodată, să ne scrie pe pagina de Facebook, atât perioada în care ar avea disponibilitatea, iulie sau august, dar și mijlocul de transport până în zonă”, a mai declarat Sebastian Miklo, președintele Pro Bikers.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here