Se anunță revocări la DNA Oradea

0
390
Sursa foto: digi24.ro

„Celebrii” procurori de la DNA Oradea urmează să fie revocați din funcție pe fondul înregistrărilor apărute în spațiul public.

În lumina ultimelor scandaluri în care a fost implicată Direcția Națională Anticorupție, prin prisma înregistrărilor cu procurorii de la DNA Ploiești și cele de dată recentă de la DNA Oradea, se pare că temuta instituție începe să se clatine din temelii.

Deveniți vedete peste noapte, procurorii orădeni, Cristian Man, Ardelean Cristian și Pantea Cosmin alături de colegii care apar în înregistrarea audio, Muntean Adrian și Rus Lucian, au fost audiați la Parchetul General. În aceste înregistrări, procurorii vorbeau despre complete favorabile şi nefavorabile DNA Oradea, dar şi despre procese care i-ar putea „calma” pe judecătorii ostili doleanțelor procurorilor.

Cu toate că li s-a cerut demisia, șeful DNA Oradea, Ciprian Man și Cristian Ardelean au refuzat să dea curs acestei cereri, motiv pentru care conducerea DNA, prin procurorul Călin Nistor, va cere revocarea acestora. Odată ce vor fi revocați din funcție, atât Man cât și alți procurori din DNA Oradea, ar putea reveni la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, dar și în alte structuri.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here