Eurodeputatul Emilian Pavel: Elmar Brok trebuie dat afară din Parlamentul European

0
885
Sursa foto: Facebook - Emilian Pavel

Europarlamentarul bihorean, Emilian Pavel a luat atitudine față de Elmar Brok, cunoscut pentru mesajele și amenințările la adresa României.

Eurodeputatul social-democrat, Emilian Pavel, a cerut demisia unuia dintre cei mai vehemenți europarlamentari, care transmit diferite amenințări la adresa României, chiar din plenul Parlamentului European.

Cererea lui Emilian Pavel vine pe fondul dezvăluirilor publicate de politico.eu, cu privire la taxa pe care eurodeputatul creștin-democrat o percepea grupurilor de vizitatori germani veniți la sediul Parlamentului European din Bruxelles. Mai exact, chiar dacă fondurile puse la dispoziție de instituție erau mai mult decât suficiente pentru acoperirea costurilor de transport, cazare și hrană ale vizitatorilor, germanul Elmar Brok percepea 150 de euro vizitatorilor.

„Într-un mesaj transmis în această dimineață conducerii Parlamentului European și tuturor celorlalți 750 de membri ai acestui for, am cerut în mod imperativ demisia deputatului european de dreapta Elmar Brok.

În România, acesta s-a remarcat în ultima vreme prin ieșiri și amenințări halucinante la adresa țării noastre, fondate pe nimic altceva decât dorința popularilor europeni de a submina și distruge orice guvern de stânga din Uniunea Europeană.

Dar în vreme ce pentru România și aleșii ei, Elmar Brok se erija în arbitru, etalon și judecător moral, acesta făcea bani buni, într-un mod josnic, taxând delegațiile pe care LE INVITA să viziteze Parlamentul European DAR și decontând în același timp subvenția primită de la instituție tocmai în acest scop! Datele publice arată nu doar că banii primiți de la Parlamentul European erau mai mult decât suficienți, dar și că europarlamentarul german dosea sumele extorcate de la vizitatorii săi în tot felul de conturi.

În condițiile în care un parlamentar român, de exemplu, nu se poate constitui nici măcar ca și PFA sau producător agricol, Elmar Brok a funcționat aproape un deceniu ca și un quasi-lobbist al unui concern german, încasând 5.000 de Euro pe lună, pe lângă salariul și mai mare, dată fiind vechimea, încasat de la Parlamentul European. Acesta este doar un exemplu, lista contractelor sale fiind mult mai lungă.

Acest om nu are ce să caute în niciun parlament și nu are cum să judece, nu are cum să emită opinii credibile, nu are cum să fie luat în seamă din moment ce se dovedește și hoț și lacom și mincinos.

Trebuie să ne uităm mereu cu multă, multă atenție la cine ce spune despre noi pentru că toți acești oameni, să le spunem, care clamează că ne vor binele, nu își văd de fapt decât propriul interes. Date fiind aranjamentele sale financiare cu tot felul de corporații, inclusiv de presă, nu pot decât să mă întreb cine și cu cât l-a plătit pe Brok ca sa decredibilizeze România.

Încă o dată, Elmar Brok trebuie dat imediat afară din Parlamentul European. El este o rușine pentru Uniunea Europeană”, arată eurodeputatul bihorean, Emilian Pavel.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here