Un complex sportiv modern va fi construit la Aleșd

0
919
Sursa foto: Facebook - Consiliul Județean Bihor

Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor, vor construi la Aleșd un complex sportiv modern.

Luni, 28 ianuarie, la sediul Consiliului Județean Bihor, a avut loc ședința ordinară a Adunării Generale a Asociaților Agenției de Dezcoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor), unde proiectul pentru cofinanțarea unui complex sportiv la Pădurea Neagră în Aleșd, a fost votat în unanimitate.

Cofinanțarea pentru acest proiect reprezintă 4.248.300 lei, iar restul banilor necesari vor fi asigurați din fondurile proprii ale Primăriei Aleșd.

În cadrul aceleiași ședințe a fost aprobată contribuția de participare a Agenției de Dezvoltare Durabilă (ADD) Bihor la Proiectul RO – HU „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în județul Bihor, Oradea şi Hajdúböszörmény prin dezoltarea infrastructurilor cu pontețial local” în calitate de partener cu suma de 19.415 euro.

Sursa foto: Facebook – Consiliul Județean Bihor

„Proiectul urmăreşte să ajute localnicii județului (fermieri de semi-subzistenţă, mici antreprenori, grupuri vulnerabile sau dezavantajate) să îşi valorifice resursele naturale şi culturale disponibile în comunităţile din care fac parte”, a declarat directorul adjunct al ADD Bihor, Andrei Caciora.

Un alt subiect discutat a fost legat de situația actuală a bazinelor didactice de înot, unde potrivit directorului executiv Vitályos Barna, bazinele din Săcueni și Nucet sunt în faza de execuție, iar documentația proiectelor tehnice pentru cele din Valea lui Mihai, Ștei și Marghita se află în faza de evaluare. De asemenea, urmează să fie scoase la licitație proiectele tehnice pentru bazinele din Salonta și Beiuș.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here