Mai multe plângeri penale au fost depuse împotriva lui Klaus Iohannis la Pachetul de pe lângă Judecătoria Sibiu

0
1090
Sursa foto: stirileprotv.ro

Președintele Klaus Iohannis este implicat într-un nou scandal imobiliar în Sibiu.

În 2015, Curtea de Apel Brașov a respins recursul prin care Klaus Iohannis a încercat să își salveze casa pe care o deținea în centrul Sibiului, instanța motivând că președintele a dobândit respectivul imobil prin acte false. Decizia Curții de Apel Brașov a venit în susținerea celorlalte trei hotărâri anterioare ale Tribunalului Brașov, din 2008, 2010 și 2014.

Iată că fantomele trecutului din mandatul său de primar, îl vizitează din nou pe Klaus Iohannis. Mai exact, mai multe persoane din Sibiu au depus plângeri penale în care acuză abuzuri dar şi folosirea de acte false de către funcţionarii din primăria Sibiu în ceea ce privește construcţia unor clădiri în perioada în care Klaus Iohannis era primar.

Sibienii reclamă faptul că au fost acordate autorizatii false pentru construirea mai multor clădiri și inclusiv a unui bloc de locuințe, care au blocat total o cale de acces. Plângerile au fost depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Din informațiile apărute în spațiul public până la acest moment, funcționarul din primărie care au fost complicele fostului edil, Klaus Iohannis, ar fi chiar fina acestuia, care ocupă postul de arhitectă-șefă.

Totodată, persoanele vătămate au declarat procurorilor, că ar fi trimis în perioada respectivă mai multe sesizări administrației locale sibiene, în speță primarului de atunci, Klaus Iohannis, însă nu au primit niciodată vreun răspuns sau sprijin.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here