Când omagiile la primar ies pe dos…

0
1746
Sursa foto: digi24.ro

Un nou articol publicat ieri în oficiosul primarului Bolojan – și care se dorea a fi elogios, ne arată de fapt haosul în care se lucrează în primăria stăpânită de Bolojan.

Descriind activitatea, fără doar și poate intensă a angajaților Direcţiei pentru Managementul Proiectelor cu Finanţare Internaţională, față de care nu putem avea decât respect, articolul ne arată însă, fără voie, realitatea. Iar aceasta înseamnă oameni care nu dorm nopțile, oameni epuizați de muncă la dosare și, desigur, rezultate precum Dealul Ciuperca prăbușit, Piața Unirii inutilizabilă pentru că se distrug dalele (!!!), sau Pasajul Vulturul Negru care trebuie refăcut – pentru a enumera doar câteva din marile realizările atribuite de propaganda locală epocii Bolojan.

Articolul vorbește despre viziune, despre pregătiri de ani de zile, în condițiile în care, în același text, oamenii povestesc cum lucrează ziua și noaptea înainte de termenul limită de depunere a cererilor de finanțare, sau cum încă semnează documente pe drumul către Cluj…

Nimeni nu contestă munca pe care atragerea fondurilor europene o presupune, dar poate că propaganda Primăriei ar trebui ca nici ea să nu conteste inteligența orădenilor!

Ce altceva decât lipsă de viziune, lipsă de planificare și de pregătire arată faptul că totul se finalizează în ultimele minute înainte de termen?

E păcat că pentru ca un om, Bolojan, să se laude, alți oameni să fie abuzați și ținuți nopțile la muncă, numai și numai datorită lipsei de viziune și planificare a primarului heirup.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here