Expoziție de fotografie „Discover Bihor 2018”

0
1250
Sursa foto: Facebook

Agenția de Management al Destinației Bihor, vă invită la vernisajul expoziției de fotografie „Discover Bihor 2018”

Aflată la prima editie, vernisajul expoziției de fotografie „Discover Bihor 2018” a debutat joi, 31 ianuarie, de la ora 18, la Filarmonica de Stat Oradea.

„Scopul taberei a fost acela de promova județului Bihor prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care reprezintă un potențial în ceea ce privește atragerea turiștilor. Zonele care au fost vizitate sunt Băile Felix, Băile 1 Mai, Botean, Sălard Sântimreu, Diosig, Lazuri de Roșia, Remetea, Meziad, Cucuceni, Ștei, Colești”, a declarat directorul adjunct al AMD Bihor, Andrei Bențe.

Pe simeze sunt expuse un număr de 50 de fotografii care reprezintă o sinteză a fotografiilor realizate în cadrul primei ediții a Taberei de Fotografie „Discover Bihor”, desfășurată în județul Bihor în perioada 3-9 august 2018.

Fotografiile au fost realizate de fotografii participanți la tabără:
Silvana Retter – Germania
Rucsandra Călin – Craiova,România
Vinod Chauhan – India
Vincent Liew – Singapore
Mehmet Masum Süer – Turcia
Tomasz Okoniewski – Polonia
Łukasz Kozłowski – Polonia,
István Virág – Serbia
Adela Rusu – Oradea, România
Ovi D. Pop – Oradea, România

Tabăra de Fotografie „DISCOVER BIHOR 2018” a fost organizată de International Union of Photographers (IUP) și Varadinum Foto Club Oradea Romania, avându-l drept coordonator de proiect pe Ovi D. Pop, în parteneriat cu Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor.

Cei interesați vor putea vizita vernisajul până pe data de 13 februarie, în cadrul Filarmonicii de Stat Oradea. Programul poate fi verificat, direct pe pagina evenimentului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here