Digi 24 închide opt stații locale, iar mai multor angajați nu li se mai prelungesc contractele de muncă

0
1131
Sursa foto: prosport.ro
Digi 24, compania miliardarului orădean Zoltan Teszari se confruntă cu o serie de probleme, de la angajați la posturi locale de știri.

Haosul domnește la Digi 24, care se confruntă cu un val de plecări, ale mai multor reporteri, editori și producători, în timp ce contractele pe perioadă determinată nu mai sunt prelungite.
Dintre cei care au ales să plece este și Tudor Mușat, cel care este unul dintre principalii prezentatori ai postului din martie 2014.
Concomitent cu valul de plecări din companie, Digi a anunțat că a luat decizia de închide mai multe stațiile locale de știri, și anume Oradea, Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Constanța, Galați și Iași.
Potrivit reprezentanții Digi, deciziile vin ca urmare a unei analize din care „a rezultat că este necesară o regândire a modelului de business în divizia de media, pentru a ține pasul cu exigențele și nevoile publicului și pentru a răspunde mai bine obiectivelor companiei pe termen scurt, mediu și lung”. 
Printre angajații a căror plecare a fost deja anunțată se numără reporterii Francesca Simionescu, Mihaela Brazdeș, Arina Delcea și Cristi Popa, alături de producătorul George Simionescu și editorul Andra Mitu.
În aceste condiții, nu ar fi deloc surprinzător, dacă acest val de plecări nu ar crește exponențial în perioada următoare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here