Oradea este jefuită. Dar de către cine?

0
903
Sursa foto: sfin.ro

Da, Oradea este jefuită. Dar de către Bolojan. 

Un… gazetar de la „oficiul personal de propagandă” al primarului Bolojan publică zilele acestea un editorial  în care acuză, fără dovezi – desigur, faptul că Oradea este jefuită de către guvernul PSD.

Dacă ar fi fost să ne uităm doar la titlu, am fi fost de acord cu autorul textului de propagandă. Da, Oradea este jefuită în fiecare zi. Doar că nu de vinovații găsiți de autor la București, ci chiar de către Marele (CEL MAI MARE) Edil, perla Carpaților și răcnetul Apusenilor – Ilie Bolojan.

„Acum se iau bani din Oradea și se duc în alte părți” – scrie gazetarul. Știți despre ce este vorba? Noi știm pentru că ne spune chiar Bolojan, însuși, într-un interviu acordat unei publicații cu aromă de epoleți: este vorba de banii pe care ORĂDENII, DIN ORADEA, îi vor primi dacă suferă de un handicap sau dacă sunt însoțitori ai unei persoane cu handicap.

Totuși, nu i-a fost rușine pixului sau tastaturii de enormitatea celor scrise? În altă parte – din capul respectivului, înseamnă de fapt Oradea, în realitate. Rușine, nerușinaților!

Nu vă speriați însă! Manipularea și propaganda continuă.

„Mâine, poate vor aplica metoda înaintașilor comuniști care după război au băgat plebea în casele proprietarilor. Ai un apartament cu două camere? Într-una ți se va băga o familie de asistați” – mai spune autorul după aceea.

Dacă am fi la București – așa cum Bolojan ne amintește mereu că nu suntem, am spune, poate, hai sictir!

În orașul în care Bolojan, liberalul…, vrea să te oblige să îți supraetajezi PROPRIETATEA TA, cu firme care vom vedea de unde vin și cu chiriași la fel? În orașul în care Bolojan forțează votul în Consiliul Local pentru a-și trece ideile de faraon, fără un studiu de specialitate și comandă altul, post vot, doar ca să-i confirme vedenia? Era să scriem viziunea…

În Oradea, propaganda lui Bolojan îi face pe alții comuniști când el e primul dintre ei?

Ne scuzați. Scrieți serios sau vi se îmbătase pixul ori tastatura?

Ce nu scrie bipedul autor de editoriale este că da, Oradea e jefuită din păcate în fiecare zi de Bolojan.

Cât ne costa Pasajul Vulturul Negru care trebuie refăcut?

Cât ne costă dalele din Piața Unirii – zisă și a întunericului…, pe care nu putem călca??

Cât ne costă dealul care se prăvale peste oraș?

Cât ne costă CET-ul?

Cât ne costă totuși jaful lui Bolojan și al firmelor abonate la contractele cu orașul?

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here