CNAIR va scoate la licitație peste 50 km de pe Autostrada Transilvaniei, pe ruta Cluj – Oradea

0
1146
Sursa foto: presasm.ro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis documentațiile necesare pentru demararea a peste 50 km din Autostrada Transilvaniei.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentațiile necesare pentru demararea a trei sectoare din Autostrada Transilvaniei. Aceste tronsoane însumează 53 de km și fac legătura între Suplacu de Barcău și Cluj.

Aceste trei sectoare din Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, sunt după cum urmează:
a. subsecțiunea 3A2 Năsășelu – Mihăiești, având 16,80km și subsecțiunea 3B1 Mihăiești – Zimbor, cu o lungime de 13.26km;
b. subsecțiunea 3B2 Zimbor – Poarta Sălajului cu o lungime de 12,24km;
c. subsecțiunea 3B Mihăiești – Suplacul de Barcău, alături de subsecțiunea 3B5 Nușfalău – Suplacul de Barcău, având o lungime totală de 13,55 km.

Pentru primele două, durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Pentru ultimele două subsecțiuni, durata contractului este de 84 luni și va cuprinde 6 luni de proiectare, 18 luni de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

Dupa reverificarea și aprobarea documentațiilor de către ANAP, CNAIR va publica anunțurile de participare în cadrul platformei SICAP.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here