Minciunile PNL continuă, dar de această dată cu privire la sala polivalentă din Oradea

0
1920
Sursa foto: adevarul.ro

PNL Bihor continuă seria de minciuni la adresa Guvernului, lansând o nouă știre falsă, de această dată cu privire la sala polivalentă din Oradea.

Acum câteva zile, cititorii noștri aflau cu nedumerire despre critica doamnei deputat PNL Florica Cherecheș la bugetul propus de PSD pentru anul 2019 în domeniul educației. Dacă în primele paragrafe doamna deputat critică alocarea de bani pentru salarii către personalul din învățământ, în ultimele paragrafe spunea că e nevoie de profesori bine plătiți…No comment.

Astăzi, un nou șoc pentru publicul bihorean! Deputații PNL anunță cum că actualul guvern PSD nu ar fi alocat bani în noul buget pentru construirea noii săli polivalente din Oradea care, nu au mai spus deputații PNL, este un proiect al PSD.

Nu peste mult timp însă, au venit precizări de la București, tocmai de la Compania Națională de Investiții, care precizează că în bugetul acesteia sunt prevăzuți pentru 2019, 75 de milioane de lei destinați noii săli polivalente din Oradea.

Competiția politică e sănătoasă și benefică în democrație, dar cel puțin prin dezinformări precum cea de azi, credem că PNL Bihor a scăzut enorm nivelul la care se discută, un nivel pe care nu ni-l dorim în Bihor. La fel cum nu ni-i dorim nici pe cei care promovează o astfel de manieră de a face politică.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here