Bazinul didactic de înot de la Nucet prinde viață. Au fost demarate lucrările

0
1339
Sursa foto: Facebook - Consiliul Județean Bihor

Vineri, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la Bazinul didactic de înot din orașul Nucet.

Bazinul didactic de înot este cel de-al doilea bazin, care este construit de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor.

Executantul lucrărilor pentru bazinul didactic este S.C. COSTA V.O.C. Impex S.R.L., care și-a asumat un termen de execuție de 12 luni, dar și o garanție de 36 de luni. Valoarea totală a lucrărilor este de 3.586.537,37 lei cu TVA inclus, investiția fiind realizată în intregime din bugetul județului Bihor. Bazinul va fi de tip semi-olimpic, având dimensiunea 25m x 12,5m, cu o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi.

„Avem în plan să construim opt bazine didactice de înot în orașele județului Bihor, asigurând finanțarea acestor obiective din bugetul Consiliului Județean Bihor, iar în acest an sper că vom beneficia și de sprijinul Guvernului. Bazinele de înot sunt destinate școlilor pentru inițierea elevilor, iar după orele de sport vor fi deschise pentru agrementul adulților”, a declarat Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Sursa foto: Facebook

De asemenea, lucrurile la celelalte bazine nu stagnează nici în orașele Marghita, Valea lui Mihai și Ștei.

„Suntem deja în faza de recepție a Proiectelor Tehnice, ceea ce înseamnă că după aprobarea bugetului putem să demarăm procedura de licitație pentru executarea lucrărilor la cele trei obiective de investiții. Tot în această perioadă, pregătim documentațiile și pentru bazinele de înot la Beiuș și Salonta”, a precizat directorul adjunct al Agenției de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor, Andrei Caciora.

Lucrările bazinului didactic de înot din Săcueni acestei lucrări sunt de 4.579.072,03 lei cu TVA inclus, care va fi finalizat în următoarele 12 luni tot de către firma S.C. COSTA V.O.C. Impex S.R.L.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here