Lupul moralist e obligatoriu hashtag rezist

0
1405

Mașina unuia din liderii #Rezist și Oradea Civică ignoră în continuare regulile de circulație, și parchează între semnele de oprire interzisă din fața Primăriei.

Deși se promovează ca fiind mari promotori ai democrației și a respectării legilor, că doar pentru acest lucru au ieșit în repetate rânduri în stradă, nu toți membrii respectă idealul pentru care protestează.

Mai exact, unul din liderii și finanțatorii celor două mișcări în spațiul orădean, a fost văzut din nou, ignorând semnele și regulile de circulație, parcându-și bolidul de lux din nou în fața Primăriei Municipiului Oradea, ignorând fără nicio problemă, cele două semne care indică oprirea interzisă.

Nu putem decât să presupunem că liderul celor două mișcări, a fost chemat de urgență de către mai marele edil liberal, sens în care nu se cuvenea să îl facă pe faraonul Oradiei să aștepte. La fel cum a fost cazul și abaterii din noiembrie 2018 (foto jos), când autoturismul său de lux, Audi A8 a fost parcat vreme de ore bune în fața primăriei.

Culmea, după zeci de minute de așteptare, bolidul de lux care aparține patronului firmei Reifen Trade, nu a fost sancționat pentru această abatere de la Codul Rutier, pe semne că este un obișnuit a parcărilor, alături de senatorul liberal (fost PDL) Gavrilă Ghilea, care nici el nu ratează vreo ocazie, să își afișeze ostentativ autoturismul de lux.

În „urgența” ședinței, putem doar să credem că cei doi „lideri”, purtau discuții despre anvelope noi pentru mașinile instituției, despre organizarea unui protest „spontan” sau ambele variante, pentru că nu-i așa, nici una nu o exclude pe cealaltă. Drept e că pentru cei de la #Rezist și Oradea Civică, respectarea legii este o opțiune și nu o obligativitate.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here