Atenție la intermediarii care oferă locuri de muncă în străinătate

0
2661
Sursa foto: artico.md

Directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba avertizează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, să fie precaute în privința celor care solicită bani în avans pentru intermediere.

În ultimii ani, tot mai multe persoane sau firme au promis locuri de muncă bine plătite în Uniunea Europeană, pentru persoanele în căutarea unui nou job, sens în care mulți din acești intermediari au fost de multe ori prinși că oferă locuri de muncă fictive.

Directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, Békési Csaba a atras atenția celor în căutarea unui loc de muncă, să fie atenți la cei care le promit locuri de muncă bine plătite în străinătate.

„AJOFM Bihor în calitatea ei de principal actor pe piața forței de muncă, parte a serviciului public de ocupare din România și membru al rețelei EURES România (European Employment Services), prin prezenta anunță persoanele în căutarea unui loc de muncă în spațiul economic european, că tot mai multe persoane încearcă să inducă în eroare prin solicitarea unor sume de bani în avans, în scopul de a intermedia pe piața forței de muncă europene”, a declarat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Totodată, în comunicatul trimis presei, „AJOFM Bihor subliniază faptul că se dezice de orice asociere a instituției cu aceste acțiuni frauduloase și amintește faptul că serviciile oferite de noi în acest sens sunt acordate cu titlu gratuit, iar securitatea locurilor de muncă intermediate prin EURES sunt garantate” se arată în comunicatul de presă”.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de către AJOFM Bihor, cei interesați le vor putea găsi pe www.bihor.anofm.ro, respectiv www.eures.anofm.ro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here