Test de anduranță. O șoferiță a condus peste 1.6 milioane de km cu mașina personală fabricată în 2013

0
1022

O şoferiţă din Kansas, SUA, a reuşit să atingă impresionanta cifră de 1,6 milioane km cu un Hyundai Elantra.

FarrahHaines se ocupă de livrări pentru o firmă de piese auto, fiind astfel un loc de muncă ce o ţine pe drum o bună parte din timp. Astfel că, femeia a parcurs cu al său Hyundai Elentra, nu mai puțin de 1.6 milioane de km, adică 1 milion de mile.

Care este totuși secretul șoferiței? Haines a declarat că schimbă uleiul motorului o dată la două săptămâni, timp în care conduce aproximativ 7.600 de mile, adică 12.200 km.

Fiind vorba de un număr impresionant de kilometri rulați, inginerii de la Hyundai au verificat maşina şi au confirmat autenticitatea kilometrajului care a înregistrat 1.000.000 de mile, ceea ce presupune 1.609.344 de km.
Din nefericire, ca pe multe alte mașini, ceasul de bord care înregistrează km parcurși se blochează la 999.999, iar pentru a putea dovedi durabilitatea, cei d ela Hyundai au aplicat un sticker pe kilometraj pe care scrie „1M”.
Șoferița a fost premiată de către cei de la Hyundai, cu un model Elantra nou nouț, ca urmare a kilometrilor parcurși cu mașina anterioară.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here