După modernizări seculare, apa de la robinet este murdară în continuare

0
1658

De ani de zile administrația locală „modernizează” sistemul de transport și distribuție a apei potabile, însă orădenii o primesc mai murdară, decât înainte de modernizare.

Administrația locală anunță în mod constant modernizări și îmbunătățiri ce se aduc sistemului de transport și distribuție a apei potabile, însă în marea majoritate a cazurilor, marea modernizare e în fapt un regres consistent.

Publicul orădean este obișnuit cu situația în care sunt nevoiți să rămână mai multe zile fără apă caldă, rece sau chiar ambele. Motivul e dat fie de lucrările de modernizare asupra sistemului de transport și distribuție a apei potabile, fie de avariile care apar chiar în zonele deja reabilitate. Iar termenul pentru această modernizare este cuprins între 2009 și 2028.

Un orădean, Gabriel B. ne-a trimis o sesizare cu privire la apa „potabilă” ce curge la robinetul casei sale, fiind consternat de faptul că deși pe strada sa au fost efectuate modernizările aferente, apa este mai murdară ca oricând.

„După ani de zile de lucrări și modernizări, asta este apa la robinete pe Strada Călugăreni-Rogerius. Este inadmisibil. Am sesizat și Primăria și Termocentrale, însă ni se răspunde că se fac lucrări…dar din punct de vedere igenico-sanitar este un adevărat focar de infecție”, ne-a declarat Gabriel B.

Orădeanul a mai declarat că deși taxele sunt în continuă creștere, calitatea nu corespunde tarifelor percepute.

„Locatarii suferă si suportă aceeași incompetență si nepăsare din partea unei instituții ca primăria, care ne adună doar taxele, dar serviciile sunt aproape zero”, a mai declarat în final, Gabriel B.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here