I-au vândut câinele pe internet pentru că nu a achitat taxele către statul german

0
1051
Sursa foto: youtube.com

Administraţia unui oraş german a confiscat câinele unei familii, și l-au vândut pe internet din cauza taxelor neplătite.

Internetul este plin de articole confiscate de către stat și puse la vânzare pentru recuperarea prejudiciului. Astfel, au fost publicate online mașini, imobile, aparate de toate felurile, însă administrația locală a unui oraș german a uimit când au scos la vânzare un câine din rasa Pug (Mops).

Câinele Edda, din rasa Pug (Mops), a fost confiscat de autoritățile locale din Ahlen, pentru că stăpânii săi nu și-au achitat taxele în timp util, și a fost vândut pe eBay, pentru recuperarea unei părţi din prejudiciu, fiind cumpărat de o poliţistă cu 750 de euro.

Fosta stăpână a declarat că cei trei copii ai familiei au fost foarte supăraţi când Edda a fost confiscată, însă procedura este legală, și se consolează că Edda se află pe mâini bune la noul proprietar. Potrivit presei, inițial autoritățile au dorit să ia scaunul cu rotile al stăpânului, tatăl celor trei copii.

Noua stăpână a câinelui, Michaela Jordan, o polițistă din același oraș german, nu a avut parte nici ea de mult noroc la achiziția făcută, primind asigurări, de la un angajat al administraţiei din Ahlen, că Edda este sănătoasă. Însă la scurt timp după aceea, femeia a descoperit că animalul avea probleme şi a trebuit operat de patru ori la ochi.

Acum, polițista vrea despăgubiri în valoare de 1.800 de euro de la autorităţi.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here