Începând de luni, se închid două benzi de circulație pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea

0
1851
Sursa foto: bucurestifm.ro

Începând de luni, se vor închide circulației rutiere două benzi de pe strada Dimitrie Cantemir și Anatole France din Oradea.

În ședința Comisiei tehice pe probleme de circulație și transport rutier, din cadrul Primăriei Oradea, au fost aprobate două închideri de circulație a traficului rutier, motivul fiind dat de lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, efectuate de către Compania de Apă.

Așadar, începând de luni, 11 martie, pe cele două benzi ale str. Dimitrie Cantemir, pe tronsonul cuprins între str. Muntele Găina și str. Lugojului, inclusiv str. Jean Jaurès, circulația rutieră se va închide pe direcția spre centru în perioada 11 martie – 6 aprilie 2019, iar celelalte două benzi, respectiv cele de ieșire vor fi transformate: una pentru circulația spre centru și una pentru circulația de ieșire din oraș.

Totodată, pe str. Anatole France, între străzile Gh. Costaforu și Arieșului, circulația rutieră va fi închisă în totalitate în perioada 11–22 martie 2019, circulația fiind realizată strict pe străzile limitrofe.

În contextul în care se va închide și zona Magheru-Centru Civic, se anunță un an al calvarului pentru șoferi și cei care vor tranzita Oradea, iar lucrările de reabilitare sunt departe a fi finalizate, dat fiind că termenul de finalizare este 2028, iar avariile sunt o constantă în viața orădenilor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here