Un autoturism de 60.000 de euro furat din Anglia a fost depistat în Vama Borș

0
494
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Borş au recuperat un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, ce a fost declarat furat.

În noaptea de miercuri spre joi, s-a prezentat pentru formalitățile de frontieră un tânăr de 31 de ani din Cluj-Napoca, la volanul unui Mercedes-Benz S350 din 2016.

„În urma verificărilor efectuate cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, în urmă cu două săptămâni. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean polonez din Anglia, ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, plătind suma de 23.000 de lire sterline”, a declarat comisarul-şef Laura Bondar.

Clujeanul le-a spus poliţiştilor că nu ştia că maşina e furată, însă autoturismul în valoare de aproximativ 60.000 de euro, înmatriculat în Anglia, a fost confiscat la sediul Poliției de Frontieră, iar bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here