Un autoturism de 12.000 euro furat din Spania a fost găsit în Vama Borș

0
901
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Borș au depistat un Volvo, în valoare de 12.000 euro, care figura ca fiind furat din Spania.

Sâmbătă, 16.03.2019, s-a prezentat în Vama Borș pentru a intra în țară, tânărul L.D., în vârstă de 26 de ani, la volanul unui Volvo.

„La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză un certificat de înmatriculare provizoriu, emis de autorităţile din Olanda.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alerta fiind introdusă de autorităţile spaniole la data de 25.09.2016. Șoferul a declarat că avea cunoștință despre faptul că autoturismul se află în atenția autorităților”, a declarat comisarul-șef Laura Beatrice Bondar, din cadrul I.T.P.F. Oradea.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 12.000 euro a fost reținut la sediul I.T.P.F. Oradea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here