Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc 12 aprilie în Oradea

0
1191
Sursa foto: artico.md

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Bihor, va avea loc vineri, 12 aprilie, la Arena „Antonio Alexe” din Oradea.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, va organiza pe 12 aprilie, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, sens în care, cei în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia să discute cu potențiali angajatori din întreg județul.

„Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie”, a declarat directorul executiv al AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Reprezentanții AJOFM Bihor estimează că oferta angajatorilor va fi generoasă, estimând o ofertă de aproximativ 1.000 de locuri de muncă vacante. Mai mult, cei care vor participa la eveniment, vor beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenție și parteneri.

„Avem speranța că bursa din 12 aprilie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a mai precizat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 5 aprilie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției, http://www.bihor.anofm.ro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here