Membru important din alianța USR-Plus propune avortul pentru 92% din femeile din România

0
336
Sursa foto: digi24.ro
Unul din susținătorii importanți ai USR, susține ca avortul să fie obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu.

Membrii alianței USR-Plus nu încetează să șocheze opinia publică, venind cu afirmații care nu fac nimic altceva, decât să arate adevăratele măsuri, pe care aceștia le doresc promovate.
Prima persoană, care a dat startul ideilor năștrușnice a fost Oana Bogdan de la Plus, cea care este apropiată a lui Dacian Cioloș și care a declarat public că oamenii ar trebui să trăiască în grupuri, nu perechi și să renunțe la proprietatea comună. La scurt timp după, „roata motrice” a PLUS, ala cum a fost denumită de Cioloș, a declarat că flatulențele sunt unul din cei mai puternici poluanți, susținând declarația ministrului britanic Lady Verma, care cere britanicilor să nu mai mânance fasole.
Iată că a venit și rândul partenerilor de coaliție, să vină cu alte idei care să uimească și șocheze România. Astfel că, Ramona Popescu, unul din membrii importanți ai USR, a propus ca avortul să fie obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru 92% din populație.

„Si mai mult decat atat, avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura cresterea sau hranirea corespunzatoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in cresterea si educatia copilului nu are loc de munca…”, a fost mesajul membrului important din cadrul USR.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here