Atenție! Lidl retrage de la vânzare un produs, nerecomandat persoanelor cu alergii

0
642
Sursa foto: agrointel.ro

Lidl România a rechemat sandvișul „Chef Select”, în contextul în care produsul poate da naștere unor probleme, persoanelor cu alergii.

Lidl România a rechemat sandvişul „Chef Select, sortimentele cu Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“, pe care clienţii magazinului îl pot returna, conform celor declarate de către  Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

„S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arată în anunţul celor de la Lidl România.

Retailerul a vândut produsele doar în România, iar de la momentul sesizării, produsele au fost scoase de la vânzare.

„Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, menţionează Lidl România.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here