Instituția Prefectului Bihor își deschide porțile pentru vizitatori

0
444
Sursa foto: Facebook - Instituția Prefectului judetul Bihor

De Ziua Instituției Prefectului, pe data de 2 aprilie, Prefectura Bihor își va deschide în premieră ușile vizitatorilor interesați.

Data de 2 aprilie a fost instituită, începând din acest an, ca Ziua Instituției Prefectului. Cu această ocazie, Prefectura județului Bihor organizează în premieră Ziua Porților Deschise, care va avea loc între orele 10:00 – 13:00, la sediul instituției din Parcul Traian, nr. 5, Oradea.

„Orice orădean curios ne va putea trece pragul și va putea vizita biroul prefectului, Sala mare a instituției unde au loc ședințele Colegiului Prefectural, biroul de apostile precum și alte puncte de reper”, a anunțat Cancelaria Prefectului. Persoanele interesate sunt rugate să se înscrie în prealabil până luni, 1 aprilie, ora 12:00, trimițând un e-mail la adresa media@prefecturabihor.ro cu numele complet, adresa de domiciliu, seria și numărul cărții de identitate, precum și ora la care intenționează să facă vizita”, se arată în comunicatul trimis de Instituția Prefectului Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here