Consiliul Județean Bihor va cofinanța alături de Agenția de Dezvoltare Durabilă un complex sportiv în Pădurea Neagră

0
151

Consiliul Județean Bihor alături de Agenția de Dezvoltare Durabilă vor finanța construirea unui complex sportiv modern la Pădurea Neagră.

Noul complex va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20x40m adecvat pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren de dimensiunea 60x90m. De asemenea, vechea piscina va fi reabilitată și modernizată.

Complexul va funcționa totodata și în regim de pensiune, cu parter+etaj+mansardă, având amenajat la parter o camera pentru cazarea persoanelor cu dizabilități, spații tehnice, Bucătărie, sufragerie și recepție. Etajul și mansarda vor cuprinde 21 de camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

Sursa foto: Facebook

“Investiția presupune o cofinanțare de aproximativ 5.100.000 lei prin ADD, pentru construirea unui bazin de dimensiuni semiolimpice, adică o lățime de 12.5 metri și lungime de 25 metri, cu o adâncime de 160 cm”, a declarat conducerea ADD Bihor.

Consiliul local Aleșd va asigura diferența de fonduri necesară realizarii lucrărilor ce includ amenajările exterioare de parcări, alei și împrejmuire.

Sursa foto: Facebook

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here