Primarul Bolojan lansează noi informații false despre Aeroportul Oradea

0
557
Sursa foto: mariaghiorghiu.blogspot.com

Într-un interviu acordat unei publicații locale, edilul liberal al Oradiei a lansat noi informații false în spațiul public, în legatură cu Aerorportul Oradea. 

Primarul Bolojan nu se dezice de discurile tipice de politruc, continuând asaltul asupra Aeroportului Oradea. Într-un interviu acordat celor de la bihon.ro, liderul liberalilor din Bihor a afirmat spre dezinformarea bihorenilor că nu mai există locuri pe cursele aeriene de la Oradea spre București.

„Se văd efectele lipsei concurenței. Nu mai sunt locuri pe cursele de București și prețul biletelor s-a dublat. Dacă cineva are o problemă de sănătate, are un proces, are o întâlnire de afaceri la București, nu mai poate zbura săptămâna asta. Sunt bilete doar din 16 aprilie”, a declarat președintele PNL Bihor.

Afirmația nu este decât o minciună, al cărui scop este unul pur electoral, dat fiind că la o simplă cercetare pe internet, se găsesc suficiente zboruri de pe Oradea spre București. Desigur, le veți găsi la prețurile tipice oriunde pe această planetă în cazul unei rezervări de tip last minute, însă oamenii au alternative pentru a-și programa zborul spre capitală, fără nicio grijă.

Mai mult, afirmația edilului că tariful pentru zboruri s-ar fi dublat este o altă minciuna marca PNL Bihor, care este combătută de o simplă căutare pe internet.

Mai jos sunt prețurile biletelor de avion de pe Aeroportul Oradea pentru zilele de 9, 10, 11 si 12 aprilie, dar și pentru 9 mai 2019.

Că Ilie Bolojan se pricepe mai mult la sfaturi sau la critici nefondate, stau dovadă Pasajul Vulturul Negru refăcut de trei ori, Piața Unirii cu dale pe care orădenii nu au voie să calce și care e ținută în beznă, stă dealul Ciuperca desfigurat și stau milioanele de euro pe care orașul trebuie să le dea înapoi către UE din cauza incompetenței administrației Bolojan!

La două lucruri însă, edilul PNL chiar se pricepe bine: la a se lăuda și la a nu-și asuma niciodată responsabilitatea.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here