Consiliul Județean Bihor a prezentat proiectul Centrului pentru Cultură și Artă Contemporană al județului Bihor

0
213

În cadrul conferinței de presă, vicepreședintele CJ Bihor, Ioan Mang a prezentat proiectul pentru construirea unui complex cultural de aproximativ 6 milioane de euro. 

Luni, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang a prezentat proiectul unui complex ultramodern, în valoare de aproximativ 6 milioane de euro.

Centrul pentru Cultură și Artă Contemporană este destinat pentru spectacole de teatru, teatru liric, evenimente culturale, concerte, conferințe și seminarii științifice. Acesta urmează să fie construit pe un teren cu o suprafață de 6.300mp al Consiliului Județean Bihor, situat pe strada Universității, aproape de Muzeul Țării Crișurilor și Biblioteca Județeană <<Gheorghe Șincai>>. Proiectul va cuprinde o sală de spectacol impresionantă, de 1.700mp, clădiri administrative, 125 de locuri de parcare și spații verzi”, a declarat vicepreședintele CJ Bihor, Ioan Mang.

Sursa foto: Facebook – Ioan Mang

Potrivit proiectului, sala de spectacol este gândită de așa natură, încât va avea mai multe opțiuni de capacitate, maximul fiind de 1.055 de locuri.

Suma necesară demarării acestui proiect este cuprinsă în proiectul de buget, ce urmează a fi supus votului de azi, 16 aprilie în plenul Consiliului Județean Bihor.

Sursa foto: Facebook – Ioan Mang

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here