Europarlamentarul Emilian Pavel: Îmi doresc ca România să continue președinția Consiliului UE

0
150

Eurodeputatul bihorean Emilian Pavel și-a exprimat dorința ca România să continue președinția Consiliului UE, în locul Finlandei.

În contextul actualelor probleme ale Finlandei, țară care va prelua președinția Consiliului UE după România, europarlamentarul Emilian Pavel și-a exprimat deschis dorința ca România să continue să asigure președinția Consiliului în locul Finlandei.

„Când mă uit la rezultatul alegerilor din Finlanda, încerc să îmi imaginez cum ar fi arătat Președinția Consiliului UE azi, dacă ar fi preluat-o ei la 1 ianuarie! Evident acea propunere se dovedește astăzi ca fiind nu doar ridicolă, dar evident pur politică!

Ce imi doresc? Îmi doresc să continuăm noi, România, încă 6 luni! Am demonstrat că suntem capabili să ducem această responsabilitate! Am închis 90 de dosare, din care mai mult de 60 sunt legislative! Am organizat sute de întâlniri, la nivel de înalt și de experți, care au demonstrat seriozitatea și profesionalismul ROMÂNESC!

Guvernul PSD a schimbat imaginea României la nivelul UE!

Fac un apel la responsabilitate către Guvernul interimar al Finlandei și îi rog să renunțe la Președinția Rotativă care ar trebui sa înceapă pe 1 iulie! Nu ne putem permite să pierdem 6 luni cu incertitudini politice la Helsinki! Mai mult decât atât, o eventuală includere a extremei drepte într-o nouă construcție a majorității guvernamentale în timpul Presedinției Rotative a Consiliului UE, nu poate fi benefică Proiectului European!„, se arată în comunicatul eurodeputatului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here