În lipsă de idei de promovare, TNL fură clipul unui cunoscut vloger român

0
122

În lipsa unui program structurat în campania pentru alegerile europarlamenatre, TNL continuă seria promovărilor demne de filmele de comedie, asumându-și clipul cunoscutului vloger Mircea Bravo.

Din partea liberalilor, ne-am obișnuit cu clipuri de promovare destinate eșecului, din care putem aminti cel cu Alina Gorghiu căreia nu i se deschide ușa sau cunoscutele băi de mulțime ale lui Ludovic Orban.

Cu toate acestea, ne-am aștepta la soluții inovatoare, noi și adaptate anului 2019 din partea tinerilor liberali, care ar trebui să știe cum să atragă simpatizanți. Aceștia însă au ales să dea copy-paste clipului celebrului vloger clujean, Mircea Bravo, care îndeamnă tinerii să meargă al vot pe 26 mai.

Drept urmare, acesta a și reacționat la postarea pe Facebook a TNL Galați.

O să vă rog să dați jos clipul. Ceea ce faceți voi e furt de proprietate intelectuală. În caz contrar voi da report și va fi afectată întreaga pagină. Mulțumesc!”, a fost mesajul tânărului vloger clujean.

PNL și tineretul liberal demonstrează din nou, nu doar că nu sunt pregătiți a guverna o țară, ci nici să își poată coordona corect din punct de vedere juridic campania pentru alegerile europarlamentare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here