Oradea Civică lovește din nou

0
417

Nu mai este pentru nimeni o surpriză faptul că liderul Oradea Civică și #Rezist parchează în Oradea ca și cum s-ar afla pe propriul său domeniu la Reifen Trade

Cu toate acestea, orădeanul Cosmin Bursașiu, sau nu prea tănărul domn „Goe” cu al său chipiu marinănesc, uită de spiritul civic la care invită orădenii să i se alăture și parchează unde îi poftește inima.

Sigur, nu mai este o uimire această atitudine, mai ales prin prisma faptului că domnul Goe de Oradea se marcă prin instigare la violență, limbaj vulgar și nerespectarea regulilor societății.

Sursa foto: Facebook – Liviu Sav

Ieri, liderul Oradea Civică și #Rezist a lovit din nou, parcând bolidul de lux în mijlocul drumului din Parcul Traian, fără nicio grijă sau vreo jenă.

„Un exemplu de civism demn de urmat și de exportat în alte zone mai necivilizate ale patriei.

Ce ar fi ca într-o zi să ne oprim în această intersecție toți cei care avem treabă în zonă și să nu facem ca fraieru” de mine un ocol de 5 minute cu mașina în căutarea unui loc regulamentar și înca 5 minute plimbare.

Asta e și cu sloganurile de fațadă, sunt ușor de demontat.

Și încă ceva, acest individ nu ia amendă pt această încălcare flagrantă, dar o persoană parcată regulamentar, puțin mai încolo, ia amendă dacă nu are tichet de parcare”, a comentat Liviu Sav, cel care a și imortalizat „reușita” liderului rezistenților.

Sursa foto: Facebook – Liviu Sav

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here