Ilie Bolojan încalcă flagrant legea electorală și descinde în secțiile de vot din județul Bihor

0
1303

PSD Bihor va depune astăzi plângere penală împotriva președintelui PNL Bihor pentru încălcarea legii electorale.

Președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan a fost surprins duminică, 26 mai, în interiorul unei secții de votare, cu toate că legea interzice această practică.

„Președintele PNL Bihor încalcă grosolan legea și descinde în secțiile de vot din județul Bihor în încercarea disperată de a intimida membrii secțiilor și cetățenii onești.

S-a întâmplat, de exemplu, în SV 553 din Haieu. Ilie Bolojan nu avea ce să caute acolo, sub niciun pretext: nu are domiciliul acolo, nu a mers să voteze și nici nu este candidat. Așadar, descinderea sa a fost total ilegală, în total dispreț față de lege și față de bihoreni.

PSD Bihor va depune astăzi plângere penală împotriva președintelui PNL Bihor pentru încălcarea legii electorale”, este mesajul postat de reprezentanții PSD Bihor pe Facebook.

Primarul liberal al municipiului Oradea a fost văzut în ziua alegerilor în perimetrul mai multor secții din județ, și anume la Haieu, Paleu dar și in municipiul Oradea, chiar dacă legea electorală prevede clar persoanele desemnate care au dreptul potrivit legii să asiste în secțiile de votare.

Mai mult, potrivit informațiilor primite la redacția Știri Oradea, atât președintele PNL Bihor dar și mai mulți membrii ai PNL au fost văzuți cu mașinile de instituții în zona secțiilor de vot, chiar dacă nu aveau domiciliul în acea zonă. Pe lângă aspectul de legalitate încălcat, oare cine plătește combustibilul risipit din bani publici?

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here