Focar de mizerie la Spitalul Municipal Gavril Curteanu din Oradea. Inspectorii DSVSA au închis bucătăria unității

0
1578

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bihor au fost joi în control la bucătăria Spitalului Curteanu, iar ca urmare a mizeriei ce reprezintă un adevărat focar, aceștia au decis suspendarea bucătăriei.

Potrivit informațiilor, în seara zilei de joi, bolnavii internați la Spitalul Municipal „Gavril Curteanu” au rămas fără mâncare caldă, primind doar hrană rece.

Managerul spitalului, liberalul Dacian Foncea, nu a negat controlul, însă a negat că s-ar fi închis spaţiul pentru pregătirea mesei, spunând doar că: „Trebuie făcut curat”.

Directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Animalelor Bihor, Remus Moțoc a confirmat că inspectorii au fost în control la cantina Spitalului Municipal „Gavril Curteanu”, unde din cauza nerespectării normelor de igienă, s-a impus suspendarea temporară a activității, până la remedierea neconformităților.

Spitalul Curteanu este sub tutela Primăriei Oradea, dar cu toate acestea, potrivit informațiile primite, primarul Bolojan nu a dat curs telefoanelor primite pentru acest subiect.

Calitatea managementului asigurat de liberii de la cârma orașului începe să își arate adevărata față, acum însă fiind în joc chiar sănătatea orădenilor.

Vă amintim că același manager liberal, Dacian Foncea, este cel care va pune sute de persoane pe drumuri în județele învecinate la alte centre spitalicești, după ce acesta a decis desființarea secţiei de oncologie şi hematologie pediatrică.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here