Acțiune caritabilă de succes pentru elevii claselor 0-4 din partea Asociației Pro Bikers

0
77

Asociația Pro Bikers din Oradea a organizat la finele lunii august un eveniment caritabil, cu scopul de a aduce zâmbetul pe buzele școlarilor.

Pro Bikers și Cu bicla prin Bihor au organizat pe 31 august a.c., prima ediție a evenimentului „Pedalează pentru copii”, care a avut drept scop sprijinirea micuților în nevoie de rechizite, la început de an școlar.

Astfel, organizatorii au strâns donații pentru a putea cumpăra minimul de rechizite necesar pentru copii de clasele primare aflați în nevoie.

Deplasarea a avut loc sâmbătă, 31 August, iar „taxa” de participare, a reprezentat donația fiecărui participant în valoare de 20 lei sau 1 leu/km parcurs cu bicicleta.

,,Traseul parcurs a fost Piața Unirii – Podul Centenarului – b-dul Dacia – Sântion – Borș – întoarcere tot pe același traseu până în cetatea Oradea, iar pe parcursul acestuia ne-am bucurat de 70 de cicliști participanți. Sperăm ca numărul participanților la acest tip de evenimente să crească, reușind astfel să îmbinăm promovarea ciclismului pentru sănătate cu faptele caritabile pentru cei din jur”, a declarat președintele Pro Bikers, Sebastian Miklo.

Astfel că, având sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bihor, cicliștii au pregătit 37 de pachete cu rechizite, ca urmare a donațiilor în valoare totală de 1.550 lei, și au fost donate Școlii Generale nr.1 din Căpâlna, pentru elevii claselor 0-4.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here