Lucrările de asfaltare a drumurilor județene din zona Marghita și Aleșd sunt finalizate

0
325

Au fost finalizate lucrările de asfaltare a drumurilor din județ în zona Aleșd și Marghita.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, care a precizat că, față de programul inițial, când se estima că vor fi asfaltați 34.200 metri în zona Marghita, conducerea legislativului bihorean a reușit să asfalteze 37.600 metri, ceea ce înseamnă 140 kilometri de covoare asfaltice noi pe drumurile județene din Bihor doar în acest an.

Lungimea realizată în acest an de conducerea CJ Bihor reprezintă cam cât au realizat conducerile anterioare (PNL – PDL) ale Consiliului Județean Bihor în 8 ani.

În urmă cu doar o săptămână s-a terminat de asfaltat sectorul de drum Chiștag – Aștileu din DJ 108i și, implicit, au fost finalizate lucrările de asfaltare în zona Aleșd.

Astfel, în acest moment se poate circula pe drumul DJ 108i, de la Tețchea și până la Bucea, în condiții foarte bune, evitând aglomerația de pe DN1 și pantele de la Piatra Craiului.

În această zonă a mai fost asfaltat și sectorul de drum dintre Aleșd și Aștileu, precum și un sector de drum între Borod și Bratca, în intravilanul localității Borod.

Programul de asfaltare pe drumuri județene pentru 2019 este cel mai amplu din istoria post-decembristă în județul Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here