Adevărul despre Dan Barna, dezvăluit de jurnaliștii de la Rise Project. Dezvăluiri șocante despre afacerile liderului USR cu statul

0
248

Rise Project scrie că antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri care au costat aproape șase milioane de euro, iar șeful USR, este supervizorul unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE.

Liderul partidului care a inițiat campania #FărăPenali, este subiectul unei informații care pune în lumina reflectoarelor afacerilor finanțate din bani europeni și afacerile sale cu statul, în centrul cărora, Dan Barna este păpușarul unor fraude și conflicte serioase de interese.

Prezidențiabilul vrea să-i întoarcă pe români în țară, dar și-a consolidat cariera pe seama unora nevoiți să plece. Opozantul și-a dirijat afacerile în algoritmul de încredere al pesedistului Dragnea: bani publici pentru prietenii de școală. La bilanț, managementul care l-a consacrat pe Barna îi este profitabil sieși, în timp ce oameni aflați în cumpănă au beneficiat doar pe hârtie. Vorbim despre persoane cu dizabilități sau proveniți din medii defavorizate, greu de integrat pe piața muncii și extrem de neglijate în România. În numele lor, Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare – DCG, compania fondată de Dan Barna, a câștigat milioane sub pretextul facerii de bine”, dezvăluie jurnaliștii Rise în articolul lor.

Jurnaliștii de la Rise Project vorbesc despre proiectele Grupului de Consultanta și Dezvoltare (GCD), în centrul căruia s-a aflat Dan Barna, lider al USR și a campaniei #FărăPenali, ca fiind desfășurate încălcând legea, nepotisme, plăți fictive, furturi de echipamente și discursuri despre frumușetea spiritului antreprenorial.

Investigația completă a celor de la Rise Project poate fi citită aici – https://bit.ly/2pizsAy

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here