Premierul Orban: Nu sunt bani suficienți pentru programele din Sănătate și pentru salarii

0
637

Premierul Ludovic Orban anunţă că, în prezent, nu sunt destui bani pentru a încheia anul nici pentru salarii și nici pentru programele de sănătate.

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, premierul Ludovic Orban a declarat că se va face o evaluare a necesităţilor, la rectificare, întrucât banii nu sunt suficienţi pentru a încheia anul, în domeniul sanitar.

Evident rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesităţilor care vor fi identificate de domnul ministru împreună cu echipa. Încă nu vă putem spune care este cifra (la rectificare – n.r.). Cert este că nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pentru programe de sănătate, nici în ceea ce priveşte bugetul Casei”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a fost completat de ministrul Sănătăţii, Victor Costache, care a spus că nu sunt bani nici pentru salariile medicilor.

Nici de salarii. E vorba de aproximativ 4 miliarde de ron”, a spus ministrul liberal al Sănătății, Victor Costache.

Vă reamintim că premierul Orban a avut o întrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, imediat după moțiunea de cenzură, întâlnire de pe urmă căreia, liderul liberalilor declara că nu sunt motive de îngrijorare și situația economică este una bună, cu potențial de creștere.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here