Secretar de stat în Guvernul Orban, prins băut la volan în Timișoara

0
950
Sursa foto: bzi.ro

Valeriu Lupu, proaspăt secretar de stat în Ministerul Transporturilor a fost implicat într-un accident de circulație la finele săptămânii, fiind băut la volan.

Recent numit în funcția de secretar de stat, Valeriu Lupu a fost implicat într-un accident de circulație, vineri, pe o stradă din Timișoara.

Potrivit surselor media, Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara, iar martorii au sunat la Poliție pentru că aveau impresia că secretarul de stat conducea beat.

La sosirea polițiștilor, Lupu a refuzat să fie testat cu alcooltestul iar la spital a refuzat prelevarea de probe biologice. Conform legislației în vigoare, polițiștii îi vor întocmi dosar penal.

În ciuda situației stânjenitoare pentru demnitar, Valeriu Lupu este un personaj controversat și obișnuit cu aceste practici. În 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona, eveniment soldat cu 48 de morți, iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că avionul s-ar fi prăbușit din cauză că acesta nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here