Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a fugit pe holurile Palatului Parlamentului de un jurnalist

0
272
Sursa foto: epochtimes-romania.com

Scene rușinoase pentru ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a fugit pe holurile Palatului Parlamentului pentru a scăpa de întrebările unui jurnalist.

Cu toate că public s-a catalogat a fi unui din cei mai transparenți miniștri, iată că Violeta Alexandru dovedește românilor exact contrariul.

Cunoscută pentru faptul că și-a permis să facă publice numerele de telefon ale șefilor instituțiilor din subordine și a chiar în primele săptămâni de mandat a ordonat angajaților din minister prin blocarea ieșirii din curtea instituției, iată că în 2020 ministrul Muncii face o nouă demonstrație de „transparență” fugind de un jurnalist.

România TV a încercat să o abordeze pe Violete Alexandru, pe holurile Palatului Parlamentului, pentru a primi o reacție despre înghețarea pensiei minime, însă ministrul Guvernului Orban a fugit de întrebările reporterului și a refuzat să răspundă la orice întrebare.

„Când am ceva de comunicat, comunic”, a fost replica ministrului „transparent” al Muncii din România.

Așadar cu pensia minimă înghețată de către Guvernul Orban la 704 lei, iar ca urmare o bună parte dintre români nu vor avea parte de creșteri de pensii în 2020, iar cum președintele Klaus Iohannis vorbeste de creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani pentru medici și profesori, se arată un viitor cu adevărat auster pentru români din partea Guvernului condus de către Ludovic Orban și liberali.

Se considera cel mai transparent ministru. Isi permite sa faca publice numere de telefon personale ale sefilor institutiilor din subordine. Decide sa inghete pensia minima la 704 lei – adica cei mai saraci dintre romani nu vor avea parte de cresteri de pensii anul acesta. Iohannis vorbeste de cresterea varstei de pensionare la 70 de ani pentru medici si profesori. Ministrul Muncii habar n-are. Nu raspunde, nu discuta. Va invit sa o cunoasteti pe dna Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Gepostet von Larisa Bernaschi am Montag, 6. Januar 2020

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here