Blue Air propune 8 noi rute de zbor de la 20 de euro. Din nefericire, niciuna de pe Oradea

0
1376
Sursa foto: mariaghiorghiu.blogspot.com

Compania aeriană Blue Air a anunțat lansarea a opt rute de zbor de pe aeroporturile din București, Iași și Bacău. Oradea este lăsată astfel la sol.

Cu toate că Aeroportul Oradea are o nouă conducere de câteva luni bune, girată chiar de către Primăria Oradea și lăudată ca fiind salvarea orădenilor, iată că rezultatele vorbesc de la sine, iar din partea edililor, nu se mai aud vorbe acide cum eram obișnuiți. Ci din contră, liniște totală…

Jurnaliștii de la Bihor News au aflat astfel că din Bacău de exemplu, operatorul Blue Air va avea 15 destinații internaționale la prețuri pornind de la 20 de euro!

Vă reamintim că în 2016-2017, Aeroportul Internațional din Oradea avea o creștere de 488%, fiind pe primul loc în Europa! Conflictele politice declanșate însă de Primăria Oradea împotriva Consiliului Județean Bihor au făcut ca acest procent să se prăbușească până la situația de azi.

Acum căteva luni, în toamna lui 2019, consilierii județeni PNL și ALDE au forțat destituirea fostei conduceri a aeroportului, în timp ce conducerea Primăriei Oradea a impus un nou Consiliu de administrație la aeroport care, culmea, are în frunte o persoană care a ocupat anterior inclusiv funcția de director al companiei Blue Air, dar și al Tarom.

Luni de zile, primarul Oradiei și președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a acuzat fosta conducere de lipsă de eficiență, cerând să preia managementul Aeroportului din Oradea și promițând nu doar competență ci si zboruri. Iată însă că la mai multe luni de când i s-a îndeplinit pofta – toată conducerea actuală de la aeroport fiind cea dorită de domnul Bolojan, ne uităm cu jind la… Bacău.

O fi bine? Probabil că nu. La fel cum nu e bine să nu-i mai auzim pe cei ce contestau fosta conducere pentru lipsa de zboruri când cea nouă, a lor, stă ca un lan de ghiocei așteptând dezghețul.

Iar în tot acest timp, Debrecenul – cu care primarul Oradiei promitea că ne luăm la trântă, zboară și zboară și zboară.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here