Aeroportul Oradea lăsat cu speranțe deșarte

0
134
Sursa foto: rador.ro

Ajuns la conducere de mai mult de 4 luni, noul Consiliu de Administrație format din experți recomandați de Ilie Bolojan a reușit să lase Aeroportul cu speranțe deșarte.

Acum mai bine de patru luni, primarul Ilie Bolojan își obținea ceea ce a dorit de mult: propria conducere la nivelul Aeroportului Oradea, unde PNL și ALDE și-au numit oamenii doriți.

Primarul Ilie Bolojan declara nu cu mult timp în urmă, că dacă vor avea 6 luni la dispoziție, Oradea va avea foarte multe curse interne și externe, datorită experților pe care i-ar propune în conducere.

Iată că au trecut 4 din cele 6 luni, timp în care experții PNL și ALDE din Consiliul de Administrație nu au reușit nici măcar să își poată semna contractele de mandat. De contracte semnate cu linii aeriene nici nu are rost să pomenim, pentru că ele lipsesc cu desăvârșire.

Singurul rezultat cu care administrația se poate lăuda, este că ar fi reușit să îl readucă pe fostul director, Gheorghe Pașc, care deși ani de zile a fost hulit de către Ilie Bolojan și întreg PNL Bihor, acum este un favorit al acestuia și prieten bun.

Singurul plus pentru Aeroportul Oradea este o cursă în plus spre București de TAROM, care însă fusese stabilită de mai bine de patru luni, în mandatul vechiului Consiliu de Administrație.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here