Revolut primeşte o nouă finanţare şi astfel îţi triplează valoarea

0
1606
Sursa foto: travelfree.info

Start-up-ul britanic a primit o nouă finanţare în valoare 500 de milioane de dolar, fiind evaluată în prezent la 5.5 miliarde de dolari.

Noua rundă de negocieri a fost condusă de către TCV, o firmă de capital de risc din Silicon Valley şi unul dintre primii investitori ai Facebook şi Netflix.

În trecut Revolut a mai atras finanţare şi de la Ribbit Capital, DST Global, Lake Star şi GP Bullhound. Acum după această nouă finanţare, valoarea firmei s-a triplat, de la valoarea din 2018, de 1.7 miliarde de dolari.

Conform datelor furnizate de către firma de analiză a capitalului de risc CB Insights, Revolut se află în acest moment la egalitate cu start-up-ul pentru plăţi online Klara, acestea două fiind cele mai valoroase din Europa.

Fondată în 2015, Revolut şi-a atras iniţial popularitatea prin faptul că utilizatorii puteau să trimite bani în străinătate fără să plătească taxe exagerate, fiind în prezent una din aplicaţiile pentru mobil care oferă servicii bancare fără a avea nevoie de construirea de sucursale.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here